dimarts, 29 de març del 2011

Aquesta nit, Cartografia i Cultura al sopar Jafudà.

Aquest vespre a les 20h, el director de Luvània - empresa coordinadora de l'Animac -, Alfred Sesma, serà un dels assistents del primer sopar Jafudà, diàlegs transversals que comencen a taula.

Entre els convidats confirmats a la vetllada hi haurà Eduard Escoffet, com a cap de taula, i l'acompanyaran els següents comensals:

Marcel·lí Antúnez Roca
Roger Bernat
Josep Bohigas
Xavier Boneta
Gemma Galdon Clavell
Carme Cruañas
Íngrid Guardiola
Francesc Muñoz
Alfred Sesma
Eva Sòria

El menú: Mandonguilles a la jardinera
El fil de la conversa: Cartografia i cultura. La ciutat centrifugada, global/local i centre/perifèria.

Tal i com s'explica en la seva pàgina web, Jafudà és una iniciativa per establir i fomentar una xarxa de diàleg entre diversos camps relacionats amb la cultura i la innovació com la creativitat, l’ensenyament, la indústria, l’economia, els mitjans de comunicació o els moviments socials i polítics.

Proposem trobades; reunions informals per intercanviar informació, contrastar opinions i contemplar diversos punts de vista, que s’aprofundiran a través de la web i de noves trobades.

Els diàlegs volen indagar sobre el paper de la cultura i la innovació en la societat contemporània, observant molt especialment les persones i idees emergents, i discutir sobre mètodes vàlids i eficaços per a desenvolupar idees noves i fructíferes en el sistema actual.

Cada trobada serà un sopar d’entre deu i dotze persones que tindran en comú la implicació amb el tema a debatre i les seves qualitats, ja sigui de lideratge, creativitat, rigor, innovació, compromís, etc. En cada reunió, abans de sopar, un dels convidats introduirà breument la conversa que es desenvoluparà al llarg de l’àpat.

Jafudà és una activitat organitzada pel British Council, el CoNCA, Soon in Tokyo i El Tigre de Cibèria