dimarts, 29 de desembre del 2009

Programa Animac Mentor 2010

5 creadors podran contrastar els seus projectes d'animació amb 5 professionals de diferents àmbits i de reconegut prestigi internacional. Volem oferir oportunitats als creadors per analitzar els seus treballs, suggerint vies de millora dels seus projectes i incentivant la creació de xarxes de complicitat.
Atenció! La data límit de recepció de projectes per al Programa Animac Mentor 2010 és el proper 29 de gener de 2010. Per accedir a les Bases y al Formulari d’Inscripció visita la següent pàgina web: http://www.digitalent.cat/animac/
______________________________________________


5 creadores podrán contrastar sus proyectos de animación con 5 profesionales de diferentes ámbitos y de reconocido prestigio internacional. Queremos ofrecer oportunidades a los creadores para analizar sus trabajos, sugiriendo vías de mejora de sus proyectos e incentivar la creación de redes de complicidad.
¡Atención! La fecha límite de recepción de proyectos para el Programa Animac Mentor 2010 es el próximo 29 de enero de 2010. Para acceder a las Bases y al Formulario de Inscripción visita la siguiente página web:
http://www.digitalent.cat/cast/animac/