dimecres, 16 de desembre del 2009

ANIMAC CAMPUS

(Para ver la versión en español, ir más abajo)

L’Animac 2010, la 14a Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Lleida i l’Institut Català d’Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya que es durà a terme a Lleida del 22 al 28 de febrer de 2010 i que vol facilitar a tots els estudiants la possibilitat d’assistir i participar de les seves activitats.


Per aquesta propera edició, l'Animac ofereix per primer cop a estudiants d’art, de cinema i d’animació, la possibilitat de compartir uns dies amb companys d’estudis, generar xarxes de complicitat, conèixer els professionals de l’animació d’a prop, participar en tallers, gaudir de sessions de cinema, concerts i espectacles. És per aquests motius que neix l’Animac Campus.

L’Animac Campus consisteix en una oferta especial i exclusiva d’allotjament en dues modalitats a escollir:
    A. Preu: 30 euros
    Inclou:
    - Entrada a totes les sessions de cinema de l’Animac
    - Magazine i samarreta
    - Allotjament en un pavelló (climatització, consigna, banys, dutxes i vigilància) durant 2 nits, la del divendres 26 i el dissabte 27 de febrer de 2010
    - Ofertes especials en tallers
    - És necessari que els assistents portin aïllant i sac de dormir

    B. Preu: 50 euros
    Inclou:
    - Entrada a totes les sessions de cinema de l’Animac
    - Magazine i samarreta
    - Allotjament en alberg o residència durant 2 nits, la del divendres 26 i el dissabte 27 de febrer de 2010
    - Ofertes especials en tallers
Aquesta oferta és exclusiva per a grups d’estudiants que facin la reserva com a centre de formació. No s’atendran inscripcions individuals.

El nombre de places és limitat.

Si hi esteu interessats, podeu efectuar la vostra reserva abans del dia 8 de febrer trucant al telèfon 973700325 o bé enviant un correu electrònic indicant el nom del centre, el nom de la persona de contacte, el número de telèfon, l'adreça de correu electrònic i el nombre de persones que formarà el grup i les observacions que es creguin pertinents a animac@animac.info.
________________________________________________________________

Animac 2010, la 14ª Muestra Internacional de Cine de Animación de Cataluña, es una actividad organizada por el Ajuntament de Lleida y el Institut Català d’Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya que se llevará a cabo en Lleida del 22 al 28 de febrero de 2010 y que quiere facilitar a todos los estudiantes la posibilidad de asistir y participar de sus actividades.

Para esta próxima edición, Animac ofrece por primera vez a estudiantes de arte, de cine y de animación, la posibilidad de compartir unos días con compañeros de estudios, generar redes de complicidad, conocer a profesionales de la animación de cerca, participar en talleres, disfrutar de sesiones de cine, conciertos y espectáculos. Por todos estos motivos nace Animac Campus.

Animac Campus consiste en una oferta especial y exclusiva de alojamiento en dos modalidades a escoger:
    A. Precio: 30 euros
    Incluye:
    - Entrada para todas las sesiones de cine de Animac
    - Magazine y camiseta
    - Alojamiento en un pabellón (climatización, consigna, baños, duchas y vigilancia) durante 2 noches, la del viernes 26 y el sábado 27 de febrero de 2010
    - Ofertas especiales en talleres
    - Es necesario que los asistentes traigan una esterilla y un saco de dormir

    B. Precio: 50 euros
    Incluye:
    - Entrada para todas las sesiones de cine de Animac
    - Magazine y camiseta
    - Alojamiento en albergue o residencia durante 2 noches, la del viernes 26 y el sábado 27 de febrero de 2010
    - Ofertas especiales en talleres
Esta oferta es exclusiva para grupos de estudiantes que hagan la reserva como centro de formación. No se atenderán inscripciones individuales.

El número de plazas es limitado.

Si estáis interesados, podéis efectuar vuestra reserva antes del día 8 de febrero llamando al teléfono 973700325 o bien enviando un correo electrónico indicando el nombre del centro, el nombre de la persona de contacto, el número de teléfono, la dirección de correo electrónico, el número de personas que formará el grupo y las observaciones que se crean pertinentes a animac@animac.info.