dimarts, 14 de desembre del 2010

II Jornades de Festivals de Cine CI&VI


15 i 16 de desembre de 2010.

Debat i formació: Auditori del FAD, Pl. dels Àngels, 5-6, BCN.
Projeccions: Cinemes Girona, c/ Girona, 173, BCN.

Inscripció gratuïta.



Després de l'èxit de la primera edició de les jornades, el 2009, CI&VI presenta les II Jornades de Formació, Debat i Projeccions amb la voluntat de continuar la formació de la gestoria de festivals i donar eines per a judar a superar els diferents entrebancs en un marc econòmic actual complicat.
Les jornades plantegen donar resposta a les problemàtiques que genera l'organització d'esdeveniments audiovisuals i a la necessitat de professionalitzar el sector.
Amb aquest motiu essencial de fons, les II Jornades organitzades pel CI&VI en col·laboració amb l'ICIC, la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catal, l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i l'Institut de Cultura de Barcelona, oferiran als gestors de festivals i esdeveniments culturals:

1. Informació i formació sobre gestió d’esdeveniments audiovisuals.
2. Exposicions de models concrets de festivals internacionals perquè els festivals de Catalunya reflexionin sobre els models que apliquen actualment.
3. Projecció de treballs audiovisuals d’altres festivals a municipis de Catalunya, a través de la Federació Catalana de Cine Clubs.
4. Creació de nous públics.



Visita la web http://www.festivalscatalunya.com/ per a descarregar-te el programa complet, el tríptic i la fitxa d'inscripció.