dilluns, 9 de febrer del 2009

ANIMAC al CCCB


13 de Febrer
19:30h
Auditori
Places limitades
Entrada lliure




Amb motiu de la propera estrena a Espanya de la pel·lícula d'animació nominada per als Oscar Waltz with Bashir, dirigida per Ari Folman, el CCCB i Animac organitzen, per a totes aquelles persones interessades en el cinema d'animació, una sessió de workshop amb la intenció de conèixer i aprofundir en els processos de treball i les noves tècniques aplicades a aquest tipus de cinema.

El CCCB i l'Animac (la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya) iniciem amb aquesta activitat una col·laboració adreçada a produir activitats al voltant del cinema d'animació.

Aquesta primera cita es durà a terme abans de l'inici de la Mostra, que enguany se celebrarà a Lleida del 23 de febrer a l'1 de març.

Presentació del procés de treball del film Waltz with Bashir (2008)

Waltz with Bashir, dirigida per Ari Folman, és per diferents motius una de les pel·lícules d'animació més importants de l'any; ha guanyat el premi a la millor pel·lícula estrangera en els Golden Globes i ha estat nominada per als Oscar de l'Acadèmia de Hollywood d'aquest any.

19:30h - Presentació a càrrec d'Isabel Herguera, directora de l'Animac, que ens farà un avanç dels continguts de la propera edició de la mostra. Projecció del vídeo introductori a l'ANIMAC 2009.

19:45h - Barak Drori, animador de Waltz with Bashir, exposarà el procés de producció de la pel·lícula amb la projecció de fragments.

20h - Per finalitzar, torn de preguntes per part del públic.