dimecres, 30 de juliol del 2008

Animac Mòbil a Lleida


I l'Animac Mòbil es torna a passejar pels carrers.

Aquest cop us esperem a la fresca dels Camps Elisis de Lleida, el proper dissabte 2 d'Agost a partir de les 22:30h. Escenari Glorieta.

.............................................

Y el Animac Móvil vuelve a pasearse por las calles.

Esta vez os esperamos en los fresquitos Camps Elisis de Lleida, el próximo sábado 2 de Agosto a partir de las 22:30h. Escenario Glorieta.

dimarts, 1 de juliol del 2008

L'Animac Mòbil a Sant Cugat del Vallès - El Animac Móvil en Sant Cugat del Vallés

El proper dimarts 8 de juliol l'Animac Mòbil viatja a la província de Barcelona. En el marc de la 8ª Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat del Vallès es projectaran 12 obres del millor que s'ha pogut veure dins la 12ª edició de l'Animac: la intensitat britànica dels Semiconductor amb "Magnetic Movie"; l'humor des de l'Argentina, de la mà de Juan Pablo Zaramella i el seu "Lapsus"; o bé l'enginy magnífic del mestre japonès Koji Yamamura, entre moltes d'altres.

I un cop finalitzat el Mòbil podreu ficar el nas al que ha estat la darrera edició de l'Animac amb la projecció de la pel·lícula oficial: Animac'08. El punt de vista d'Elsabeth Produccions que retrata la mostra de cinema d'animació des de tots els racons i perspectives.

Així, si no vareu poder gaudir de l'Animac, si sou dels que us agrada repetir, o si senzillament us queda més a prop de casa, us esperem:
Dimarts 8 de juliol.
Plaça de l'Om (al costat del monestir) de Sant Cugat del Vallès
A partir de les 22:15h.
Allí ens hi trobareu!
...........................................................................................................

El próximo martes 8 de julio el Animac Móvil viaja a la provincia de Barcelona. En el marco de la 8ª Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat del Vallès se proyectarán 12 obras de entre lo mejor que se ha podido ver en la 12ª edición de Animac: la intensidad británica de los Semiconductor con "Magnetic Movie"; el humor desde Argentina de la mano de Juan pablo Zaramella y su "Lapsus"; o el ingenio magnífico del maestro japonés Koji Yamamura, entre muchos otros.

Y una vez finalizado el Móvil podréis echar un vistazo a lo que ha sido la última edición de Animac con la proyección de la película oficial: Animac'08. El punto de vista de Elsabeth Produccions que retrata la muestra de cine de animación desde todos los rincones y perspectivas.

Así, si no pudisteis venir a Animac, si sois de los que os gusta repetir, o si sencillamente os queda más cerca de casa, os esperamos:
Martes 8 de julio.
Plaça de l'Om (junto al monasterio) de Sant Cugat del Vallès.
A partir de las 22:15h.
Allí estaremos!